Notice: Undefined variable: customLangId in /var/www/vhosts/remingtonchristiesre.rs/httpdocs/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/compare-panel.php on line 12
Compare Listings

Zavirite u Christie’s svet

Christie’s, sinonim za ime i mesto neprikosnovenog luksuza, neusporedive usluge i ekspertize globalnog domašaja. Od svog osnivanja, od strane James Christie’s 1776. godine, Christie’s je sprovodio najslavnije i najveće aukcije vekovima kroz istoriju. Pod okriljem Christie’s aukcijske kuće godišnje se održi oko 350 aukcija u 80 različitih kategorija, uključujući sve oblasti likovne i dekorativne umetnosti, nakita, fotografije, kolekcionarstva, vina itd. Cene najčešće variraju u opsegu od 200 dolara do 100 miliona dolara.

Globalna prisutnost Christie’s-a postoji u 49 zemalja širom sveta, sa 10 prodajnih mesta, u Londonu, Nju Yorku, Parizu, Ženevi, Milanu, Amsterdamu, Dubaiju, Cirihu, Hong Kongu i Šangaju.

Christie’s je realizovao i jedne od najprimećenijih aukcijskih događaja u svetu umetnosti. Van Gogova slika Portrait of Dr Gachet prodata posredovanjem ove kuće ujedno je i najskuplje umetničko delo prodato po neverovatnoj cifri od 82.5 miliona američkih dolara. Ovo delo oslikava portret lekara koji se brinuo o umetniku u mesecima neposredno pred njegovu smrt.

Oslanjajući se na postignuti uspeh  jedne od najstarijih aukcijskih kuća, Christie’s je zakoračio u novi inovativni poduhvat, 1995. godine, na tržištu  nekretnina. Integrišući vekovno iskustvo sa pažljivo biranom mrežom posrednika Christie’s je osnovao Christie’s International Real Estate sa ciljem da zadovolji potrebe istančane grupe kupaca.

Slični članci

Da li je moguće prodati nekretninu nad kojom je uspostavljena hipoteka?

Najveći broj stambenih kredita uzimaju se na period od 15 do 30 godina. Šta se dešava u...

Nastavi sa čitanjem

Prodaja na tržištu na kome je ponuda veća od tražnje

Tržište na kome je ponuda veća od tražnje najviše pogoduje kupcima. Na takvom tržištu ponuda...

Nastavi sa čitanjem

Upoznajte se sa procesom prodaje

Da li ste se ikada zapitali "Želim da prodam svoju kuću ili stan,  ali odakle da počnem?"....

Nastavi sa čitanjem

Učestvuj u Diskusiji