Uporedi Nekretnine

Zavirite u Christie’s svet

Christie’s, sinonim za ime i mesto neprikosnovenog luksuza, neusporedive usluge i ekspertize globalnog domašaja. Od svog osnivanja, od strane James Christie’s 1776. godine, Christie’s je sprovodio najslavnije i najveće aukcije vekovima kroz istoriju. Pod okriljem Christie’s aukcijske kuće godišnje se održi oko 350 aukcija u 80 različitih kategorija, uključujući sve oblasti likovne i dekorativne umetnosti, nakita, fotografije, kolekcionarstva, vina itd. Cene najčešće variraju u opsegu od 200 dolara do 100 miliona dolara.

Globalna prisutnost Christie’s-a postoji u 49 zemalja širom sveta, sa 10 prodajnih mesta, u Londonu, Nju Yorku, Parizu, Ženevi, Milanu, Amsterdamu, Dubaiju, Cirihu, Hong Kongu i Šangaju.

Christie’s je realizovao i jedne od najprimećenijih aukcijskih događaja u svetu umetnosti. Van Gogova slika Portrait of Dr Gachet prodata posredovanjem ove kuće ujedno je i najskuplje umetničko delo prodato po neverovatnoj cifri od 82.5 miliona američkih dolara. Ovo delo oslikava portret lekara koji se brinuo o umetniku u mesecima neposredno pred njegovu smrt.

Oslanjajući se na postignuti uspeh  jedne od najstarijih aukcijskih kuća, Christie’s je zakoračio u novi inovativni poduhvat, 1995. godine, na tržištu  nekretnina. Integrišući vekovno iskustvo sa pažljivo biranom mrežom posrednika Christie’s je osnovao Christie’s International Real Estate sa ciljem da zadovolji potrebe istančane grupe kupaca.

Slični članci

Kakvu nekretninu vam 1milion eura može doneti na globalnom tržištu?

Da li ste se ikada zapitali šta se nudi na tržištu nekretnina širom našeg a i drugih...

Nastavi sa čitanjem

Christie’s značajne prodaje u 2020.

Prodaja prijavljena od strane agenata globalne Christie's mreže za drugu polovinu 2020. godine...

Nastavi sa čitanjem

Home-safe-home

U duhu globalnih događaja koji su obeležili godinu iza nas i u kojima i dalje nastavljamo da...

Nastavi sa čitanjem

Učestvuj u Diskusiji